alotofhorses

Alla inlägg den 31 mars 2012

Av Lotta Jansson - 31 mars 2012 08:47

Förra söndagen var det Barnens Dag på Gimo RK med ponnyridning för de minsta, godispåsar till alla barn och mångkampstävling på slutet. Linnea ville ta med sig Starlight och det fick hon naturligtvis. Han var så fin i sitt prickiga shabrak med matchande skydd. I väntan på att gå in i ridhuset fungerade han som ponnyridningshäst.


  


Linnea red runt i ridhuset i väntan på sin start.

 


Tävlingen började med en slalombana mellan konor med äpplen på. Konorna stod riktigt tätt så det gällde att hålla tungan rätt i munnen. Linnea klarade det galant!

   


Sedan var det dags för balansgång på en bom där man fick minuspoäng om man satte ner en fot i marken. Även detta gick suveränt bra!

   


Därefter följde bollkastning i olika stora hål.

 

Som avslutning skulle man pussla ett pussel på tid.


Mamma övertalades också att vara med och red ridskolehästen Cha Cha. Det gick inte lika bra utan vi petade ner ett äpple och var usla på bollkastning och pussel. Men det var roligt!

 


Starlight gick även ett varv med Ebba och lilla Bim här på bilden. Vilken klippa han är vår fina ponny! Det roliga var att Anne (mamma till Bim) red Starlight som unghäst. Kul att träffas och få prata lite strunt!

   


 

Morris var också med tillsammans med två små ryttare. Hon fungerar jättebra på ridskolan.

När alla ridit igenom banan var det dags för prisutdelning och alla deltagare inklusive mammorna fick rosett så dagen var lyckad! Ett himla trevligt initiativ som verkligen uppskattades av barnen!


Ovido - Quiz & Flashcards