alotofhorses

Alla inlägg den 27 januari 2012

Av Lotta Jansson - 27 januari 2012 21:00

Dagarna rullar på. Det tar tid att ha en liten bebisfölunge om vintern. Idag har vi gjort en rasthage som inkluderar den stora boxen i ladan. Meningen är att fölis ska kunna gå in och ligga när han blir trött när han blir lite äldre. Än så länge får han bara vara ute kortare stunder och det blir många ut och in i hagen varje dag. Han är en riktig liten busunge och det är full fart i hagen de stunderna han är ute. Blida är en cool mamma som har mycket tålamod med sin lilla kille.


 

Idag har jag varit i Happsta med Stina och ridit ett dressyrpass. Vi red lite med samma tänk som för Anna senast. Många övergångar och tempoväxlingar i trav. Hon kändes lugn och jag fick till och med driva på emellanåt. Antar att det var för att jag red ut henne igår och jobbade med samma tänk. Ambitiösa Stina jobbade som vanligt bra och försökte men jag fick inte till den där riktiga lösgjorda hästen även om hon kändes helt okej. Skönt i alla fall att ha en helt okomplicerad häst när man åker iväg. Imorgon får hon semester och på söndag ska vi åka och träna hoppning för Cia. Spännande!


Passade förresten på att ta kort på ligghallen när jag var uppe hos hästarna. Den blev helt klar förra helgen och det är nästan så att man kan ligga där själv:


  

Passar på att lägga ut en bild på foderhäcken också och en där man ser båda på samma bild. Den sista bilden är tagen från ridbanan:

 
 

Också en bild på mina två fina tjejer. Sibban har verkligen tagit på sig rollen som storasyster till Likören. De går alltid tillsammans och gör saker ihop:

 


Ovido - Quiz & Flashcards